Jag har inte bloggat på ett tag men skulle vilja vika in och berätta att jag äntligen sover som jag minns att man kunde. Det är rätt fantastiskt hur man långsamt kan vänja sig med att sova sämre och tro att det nästan är normalt. Sen helt plötsligt när man provar någon annan säng eller köper en ny så inser man vad man gått miste om.

Jag satsade på en tryckavlastande madrass från www.zomna.se och har sedan ett par veckor sovit riktigt bra. Madrassen är gjord av skum vilket formar sig efter kroppen och på så sätt blir ryggraden rakar och man belastar kroppen jämt.

Min säng är egentligen bara 2 år gammal och jag betalade tio tusen för den så det är inget skit. När jag provade ut den så fick jag även hjälp och försäljaren tyckte jag låg bra i den. Dessutom kändes den väldigt skön men sedan den kom på plats i sovrummet har det inte riktigt känts perfekt. Det blev förvisso bättre än min gamla säng men jag har känt att det inte riktigt är perfekt och jag har haft svårt att sätta fingret på vad.

Den nya madrassen är mycket bättre och nu sover jag verkligen som en gud (de sover väl bra?).

Liknande inlägg: