Våren fyller en med känslor och energi och det blir enkelt att börja med sånt som var tungt och jobbigt för bara två månader sedan. Jag måste erkänna att jag varit ganska hängig den under februari och allt blev rätt mycket bättre nu när våren kom. Madrassen jag köpte var ju inte helt fel den heller kan jag säga. Att vakna utvilad och mötas av bra väder är fantastiskt.

Så nu har jag äntligen kommit igång och börjat träna igen. Ett uppehåll som varat allt för länge. I höstas gick jag över från att träna ute till att gå på gym. En omställning som inte riktigt höll sig och i månadsskiftet Oktober-November så tappade jag bort träningen helt.

Först nu i början av Mars kom jag igång igen och det var tufft. Jag pressade mig att springa 5 km och var helt slut efteråt. Nu de senaste passen har jag sprungit 7 km med ett snittempo på ca 6 min per kilometer och det är jag nöjd med med tanke på uppehållet.

I höstas innan jag gick över till gymträning så sprang jag milen på 54 minuter så det är ju en bit dit men det ska nog ta sig.

Liknande inlägg: