hyra popcornmaskinDu har fått i uppdrag av din chef att arrangera en fest för de anställda på företaget där även en del kunder kommer att komma. Det är 50-tals tema på festen och gästerna uppmanas att följa detta även i sin klädkod. Men vad kan man egentligen piffa upp en sådan fest med?

Jag minns historier från när min mamma och min mormor var på folkets park i Malmö som liten. De berättar om marknader och även cirkus som hållits där med nyckelkomponenten popcorn.

Jag kan väl själv bara relatera till popcorn från biografer när man ser film eller snacks i godishyllan på ICA. Men jag kan föreställa mig den där härliga doften av popcorn och dess kryddor.

Av den anledningen har jag bestämt mig för att hyra in en ganska stor popcornmaskin som en vagn. Dels är den riktigt snygg med sin retrodesign och jag tror det kommer bidra till en ökad stämning bland gästerna.

Popcornmaskinen hyr jag från Bergamunken AB och jag hittade en informationssidan om detta här:
https://www.hyramjukglass.se/hyra-popcornmaskin

Om man skulle välja någon av de större varianterna så kostar det alltså 1000 kronor inkl. moms. Men eftersom detta är ett företagsevent betalas ingen moms och det blir 800 kronor som en kostnad. Till detta kommer ju såklart kostnader för själva popcorn och behållare men det är inte så farligt.

Överlag blir det en ganska liten utgift men som ändå bidrar mycket till en fest som detta. Däremot skulle jag ha svårt att se det som en lösning för privata fester och kalas. Kanske bröllop eller andra större tillställningar för det blir lätt en saftigt utgift i den sammanhangen.

Liknande inlägg: