Jag har lovat mig själv att börja läsa mer länge nu men det blir aldrig riktigt av. Jag hittar helt enkelt inte tiden mellan jobb, träning och att umgås med vänner. Har pratat med många av mina vänner som jag vet läser mycket och frågat hur de hittar tiden och de verkar inte riktigt veta själva, många läser innan de går och lägger sig men det är jag inte så mycket för, när jag går och lägger mig så gör jag det bara, jag blir helt enkelt inte trött av att sova.

Till slut fick jag rådet av en väninna att jag skulle prova ljudböcker, hon har lyssnat på böcker i snart 3 månader sade hon och hon plöjer bok efter bok. I stället för att behöva sitta med boken uppe på tunnelbanan eller behöva vara superfokuserad hela tiden hon vill läsa en bok så lyssnar hon helt enkelt. Jag hittade en sida som heter alla ljudböcker som handlar om just ljudböcker appar och det verkar som att Storytel är den bästa appen så det är nog jag kommer använda mig av!

Man får också tillgång till så kallade e-böcker i apparna men trots att de är smidigare så tror jag inte att jag kommer orka utnyttja det. Det blir lite samma problem som med vanliga böcker att det inte är alls lika smidigt och man måste sitta och koncentrera sig.

Märkte även när jag tittade runt att till och med media markt har gett sig in i ljudboksbranschen så något måste den ju göra rätt. Första boken jag tänker lyssna på blir nog fifty shades of grey, känns som en konstig bok att lyssna på så vi får se hur bra det blir!

Liknande inlägg: