Gillar du också Ice Slush och tycker att det borde finnas på fler ställen? Jag tycker det är det bästa man kan dricka när det är riktigt varmt och det finns så många möjligheter att variera sig för den som vill med.

Många anser att Ice Slush är en barndrink men det finns många sätt att få slush i vuxendrinkar där man även kan tillsätta alkohol om man så önskar.

Det vanligaste sättet är att använda sig av Ice Slush med klassiska smaker och dessa säljs normalt sätt på koncentrat som tillsätts. Dessa smaker är väldigt goda men det är också smaker som de flesta är vana vid.

Vill man göra goda drinkar kan man istället variera sig med andra råvaror med allt i från juice till traditionella alkoholhaltiga drycker som passar bra. Margarita är ett lysande exempel på detta.

Om du vill ha tips på olika drinkar som du kan göra med en slushmaskin och som passar bra på sommaren hittar du flera bra exempel på det här.

Det lättaste sättet att tillgodo se många med Ice Slush är att använda sig av en bra slushmaskin. Dessa går att köpa men kostar ofta en hel del pengar och de billigare lämpar sig inte alls för att göra någon större mängd.

Det bästa du kan göra är att hyra en slushmaskin antingen av något företag som tillverkar dem eller som erbjuder den tjänsten. Ett förslag som jag hittade var denna hemsida som har information om att hyra slushmaskiner och där du kan köpa till nödvändiga tillbehör om du önskar det.

Företaget bakom verkar vara Bergamunken AB som är ganska känt när det kommer till uthyrning av liknande utrustning.

Liknande inlägg: