På fredag är det Black Friday och precis som förra året sitter jag lite spent och hoppas på att kunna fynda sånt jag velat köpa de senaste månaderna. Jag brukar alltid försöka hålla mig eftersom Black Friday blivit så stort i Sverige och så många butiker hoppat på tåget så finns det fynd överallt.

Detta året hade jag gärna hittat en kopparkastrull som fungerar på vår induktionshäll och där finns ju några olika tänkbara butiker som kanske kan tänkas sälja ut dessa billigt.

Det fina med Black Friday är ju framförallt att det finns många produkter som får priser som antagligen ligger under inköpspriset. Alltså att butiken faktiskt går i förlust på dem. Dessa brukar ju dock endast finnas i begränsad upplaga så det gäller att hugga till när man ser det man vill ha och det t.ex. står max 20 st totalt.

Nu tror jag inte att det blir sådan superrea på kopparkastruller men jag hoppas verkligen att det kommer ut någon till ett riktigt bra pris. Jag skulle kunna tänka mig att köpa en gryta också om priserna är bra men då får det nog vara väldigt bra priser då koppar är så himla dyrt.

De kopparkastruller jag tittat på ligger på 800 kr /st i ordinarie pris. Kommer de ner på 500-600 kr så kanske jag köper en gryta med om det finns på rea.

Det gäller att hålla ögonen öppna för det släpps ju produkter under hela dagen. Annars hade de som suttit uppe till efter midnatt få de bästa produkterna och ingenting hade varit kvar när det blev morgon.

Hoppet är där…. låt bästa köpman (kvinna) vinna 😀

Liknande inlägg: