Vår årliga vinterfest i Januari är nu bokad med företaget. De senaste fem åren har vi haft vinterfester med ett tema som alla ska hålla sig till och de tre gånger jag varit har det varit riktigt kul och välorganiserat.

Vi är runt 50 anställda på bolaget och det brukar bli att runt 40 stycken deltar och även om det inte är obligatoriskt så är det lite så ändå. Alla pratar om festen i veckor efteråt och att den oskrivna regeln gäller att man måste delta om man inte är sjuk eller har andra bra argument att inte komma. Därför brukar så många som 45-47 vara anmälda och vi brukar bli över 40 st som deltar.

Något år var temat ”På charter i Mallorca” och de hade hyrt in en härlig DJ som körde passande låtar som man kan förvänta sig. I drinkväg serverades allt ifrån Piña Colada till färskpressad Juice och annat kul. Lokalen var festligt dekorerad och det kändes verkligen som man var på plats i något tropiskt land.

Snart är det dags för nästa fest och denna gången lyder temat ”90-talet i repris” och det ska bli riktigt kul och se vad de hittar på i år. För min del gäller det att hitta en riktigt bra utstyrsel som fungerar in i temat. Som tur är finns det många sidor med 90-tals outfits och kläder där man kan samla inspiration.

90-talet var en väldigt rolig tid och jag hoppas så klart på en disco-hörna, karaoke och lite annat jag starkt förknippar 90-talet med.

När det kommer till musik för 90-talet så kommer det mängder med namn som Spice Girls, Backstreet Boys, Aqua, Vengaboys, E-type och så vidare… Riktigt bra låtar finns där och även från artister som Will Smith haha.

90-talet känns dock inte så länge sen även om det är en bra tag sedan man sprang runt i en magtröja och jazzbyxor med platåskor 🙂 Det är i alla fall den mest typiska outfit jag målar upp när jag tänker på det. Men jag ska nog försöka inspireras av Spice Girls eller kanske den unga och oskyldiga Britney Spears. Det tror jag kommer göra susen som en bas för ett 90-tals tema när det kommer till kläder i alla fall.

Liknande inlägg: