Året 2018 går mot sitt slut och jag har satt upp träningsmål för 2019 som jag kämpar med att röra mig mot. Jag kan inte neka att det för tillfälligt tar emot mycket i motivationen och att jag ibland ”fuskar” och hoppar över ett träningspass.

Nu har jag börjat fundera på om jag kanske borde motivera mig själv med att om jag håller i träningen under jul och över nyår så får jag boka en träningsresa till Gran Canaria i vår där jag både får möjligheten att träna och koppla av tillsammans med andra likasinnade.

Jag har spanat in Welltours sedan en tid tillbaka och de erbjuder både träningsresor och träningsläger som man kan anmäla sig till. Att följa med dem till Gran Canaria för en träningsvecka känns väldigt lockande.

Jag har spanat in deras träningsschema för en sådan vecka och det är helt klart mycket gott att välja ifrån. Man kan välja att delta i det man vill (det är ju en resa för en själv) och oavsett om man bestämmer sig för en härlig löptur längs stranden, yoga eller något annat så är jag helt övertygad om att både kropp och själ kommer att tacka en.

Jag hade egentligen inte tänkt att resa iväg förrän till sommaren men nu funderar jag på att motivera mig själv med detta istället. Jag behöver bara planera ut exakt vad det är jag ska lyckas med för att få lov att boka resan. Moroten är bestämd känns det som, men vad som ska krävas av mig är inte lika säkert.

Av erfarenhet vet jag att man kanske inte ska vara för tuff mot sig själv och en del faktorer som förkylningar och annat kan man helt enkelt inte rå för. Jag funderar på att jag ska hålla mina 3 träningspass i veckan under hela December och en bit in i Januari. Om jag skulle vara förkyld så är det en 30 minuters promenad som ersättare till passet helt okej. Är jag för sjuk för det så får man ha förståelse 🙂

Liknande inlägg: