InloggningBli medlem
Skrivet av Administrator   
2007-06-16 17:14

Bli medlem


Alla kan bli medlemmar, så länge man verkar i föreningens anda. Det gäller även cispersoner, dvs människor vars kroppsliga kön och självupplevda kön överensstämmer, och som inte heller har ett könsuttryck som avviker från normen. Det är viktigt att alla som är intresserade av att jobba med frågorna kan göra det tillsammans - oavsett om man själv är transperson, eller om man snarare är anhörig eller jobbar med frågorna akademiskt/politiskt eller inom vården.

 

Hur blir man medlem?

Medlemskap uppstår genom att man betalar medlemsavgiften. Ange valfria personuppgifter. Det finns endast en typ av medlemskap och det är fullvärdigt medlemskap - det enda undantaget är att andra föreningar kan bli associerade medlemmar. Sedan behöver du e-posta till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den och berätta att du betalat.

Som medlem rekommenderar vi att du går med i den googlegrupp där den huvudsakliga medlemsinformationen går till http://groups.google.com/group/medlem-i-kim 

Medlemsavgift

Medlemsavgiften är 50:- per år

Sekretess

Medlemmarnas integritet är A och O, därför råder total sekretess. Endast kassör, sekreterare och medlemsansvarig har tillgång till medlemsregistret, dvs inte ens ordförande har tillgång. Man ska kunna vara helt anonym medlem. Man ska även kunna använda alias. Däremot tillåter vi inte ombudsröstning.

Öppenhet

Vi kommer samtidigt verka för intern öppenhet, styrelsen får inte vara hemlig och vi kommer erbjuda de medlemmar som vill en möjlighet att presentera sig. Styrelsens medlemmar måste kunna skriva på med sina namn, däremot krävs inte att styrelsen ska synas i press eller media. Styrelsen går att nå via e-postadressen Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den


Plusgiro

Vårt plusgironummer är: 311018-6
IBAN-nr(kontonummer för internationella betalningar): SE50 9500 0099 6042 0311 0186

När du gör inbetalningen, ange ditt namn eller något annat unikt, och maila sedan till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den , alternativt använd kontaktformuläret här på hemsidan, och uppge namnet eller vad du har angett på betalningen samt ditt namn/alias både här på hemsidan och eventuellt qruiser-namn. För att få en säkrare bokföring tar vi inte emot kontant betalning. OBS, med "unikt" menar vi något som är unikt för medlemsadministrationen i KIM och inte något som är unikt för dig som betalar. Med andra ord, skriv inte "medlemsavgift" som meddelande eftersom då blir det väldigt svårt för oss att vem betalningen kommer från.

Vad du får:

1. Det blir lättare för dig att vara med och påverka genom KIM.

2. Du kan skriva och diskutera på vår medlems-maillista eller på vår Facebook-sida.

3. Du får vara med även på de fester och träffar som bara är för medlemmar (men de regelbundna caféträffarna på Fenix Söder varannan vecka är öppna även för nyfikna icke-medlemmar!)

Ett medlemskap hjälper oss att anordna träffar, fester och allt annat arbete som denna förening har visioner om.

Senast uppdaterad 2012-02-02 17:04