Howard deluxe soffa

Vi har fyndat en ny billig soffa online eller snarare en hel soffgrupp till ett pris vi inte trodde var möjligt med den lyx och klass som jag letat efter.

Det är inte lätt att leta efter billiga möbler och försöka kombinera det med en lyxigare stil utan att priset springer iväg. Vi har behövt byta ut vår soffa till en roligare soffgrupp där man kan slå sig ner och prata när man gäster över. En plats där man kan sätta sig och ta en fördrink och prata innan det är dags att bege sig till matbordet.

Problemet har varit att vår soffa och tidigare fåtölj som tog upp denna del av vardagsrummet har varit så fruktansvärt tråkiga. Förr hade vi vår TV här men det har vi valt att flytta till ett TV-rum då känns absolut bäst och det är tråkigt att TV:n alltid ska vara i fokus.

Nu ville vi istället ersätta vår gamla soffa och fåtölj med en snygg soffgrupp som inte fick lov att bli allt för dyr. Inget lätt mål om man ställer höga krav på utseendet och stilen som soffan ska ha.

Det är ju faktiskt ingen tvekan om att de allra billigaste sofforna inte ser speciellt trevliga ut oavsett om man köper dem på Internet eller i en lokal möbelbutik. Går man däremot upp lite i pris så kan man få väldigt trevliga modeller utan att priset sticker iväg och trots allt får räknas som billiga.

Vad som är billigt är ju relativt till vad man faktiskt väljer att köpa. Nu var vi på jakt efter en soffgrupp som gärna hade 3+2+1 sittplatser och vi hittade denna Howard Deluxe modellen. På bilden ovan ser du hur 3-sits soffan ser ut men där är även en mindre 2 sits variant och en fåtölj i samma läckra stil.

Vi valde den ljusgråa då vi tycker den är helt kart snyggast även om den fanns i en uppsjö av färger med allt från rosa till vitt och svart. Soffan är nedsatt en hel del från tillverkarens riktpris som ligger runt 25 000 kr. Vi fick den för ca 16 000 kr med frakt hem till dörren och för en hel möbelgrupp är det ett kanonpris.

Det har lyft upp hela vardagsrummet och nu inför jul kommer vi ha en fantastik plats att sippra på lite god glögg med vänner. Nu återstår det bara att dekorera rummet med lite snygga kuddar och annan inredning.

Liknande inlägg: